Teatru si pantomimă

ATELIER DE TEATRU SI PANTOMIMĂ

Își propune ca cel puțin 12 elevi săptămânal să-și îmbunătațească competențele artistice în domeniul  teatrului, prin care să obțină rezultate și satisfacții crescute la nivel județean și national care să le crească motivația pentru implicare și creșterea perseverenței în activitatea de învațare astfel încat să-și finalizeze studiile și să obțină performanțe satisfacatoare la examenele finale.

  1. Această finalitate este asociată Obiectivului 2 al proiectului, elevii vor avea performanțe și astfel vor avea o motivație și o satisfacție crescută ce va fi valorificata in activitatile remediale si de pregatire scolare.
  2. Activitățile artistice au rolul de a spori creativitatea elevilor și nevoia de îmbunătațire continua a calitații actului artistic. Echipa de dans și teatru va organiza spectacole ce vor fi prezentate în public, dar vor participa și la diverse competiții locale, naționale, internaționale. Rezultatele și premiile obținute de echipa artistica a școlii în acest domeniu artistic la elevii surzi au existat permanent de peste 20 ani și sunt dovada ca aceste activități sunt preferate de elevi.