Saptamana verde a fost prezentă și în bucătăria noastră. Am descoperit astazi verdeturi condimentare care au dat gust si aroma preparatelor noastre.

         Elevii LTS Beethoven au marcat ziua educatiei financiare printr-o frumoasa  întâlnire plina de învățăminte , idei si metode de economisire primite de la adevărați profesioniști, doi angajați ai Bancii Transilvania.

       Acestia au venit si cu o colecție de bancnote internaționale sporind astfel interesul elevilor nostrii catre cunoastere, descoperire.

În România, prin Legea 47/2016 data de 16 oct a fost declarata Ziua Nationala a alimentatiei si a combaterii risipei alimentare. Tema din acest an este E Ziua Ta si are urmatoare mesaje cheie: Informare/ Implicare/ Constientizare/ Educare.Astazi elevii liceului nostru si-au desfasurat orele de laborator tehnologic la ...piata Centrala, ca prima activitate specifica de informare, implicare, constientizare si  educare prin sistemele alimentatiei durabile pentru oameni, pentru planeta.

În cadrul proiectului educational S.N.A.C. elevii Liceului Tehnologic Special"Beethoven" au participat la activitatea "Natura ne ajuta sa fim sanatosi si frumosi"  initiata de Scoala Postliceala Sanitara din cadrul Liceului" Charles Laugier". Obiectivele activitatii au constat in vizita in laboratorul de farmacie al scolii precum si prepararea unor produse dermato-cosmetice de ingrijire personala. Feedback-ul elevilor a fost unul pozitiv remarcat prin implicarea elevilor in activitate precum si integrarea acestora intr-un colectiv nou de elevi si cadre didactice

Un concert inedit al Liceului Tehnologic Special Beethoven împreună cu orchestra Filarmonicii Oltenia,parte a proiectului Music Camp! Pasiunea lui CONNIE FORTUNATO, fondatoarea Music Camp International este de a inspira tinerii sa ajunga la teluri inalte. Ea considera ca "atunci când sunt implicati într-un mediu educativ dinamic și pozitiv, pot depasi limitele sistemului care esuează în a-i conecta cu talentul lor interior". Connie a reusit sa atinga inimile tinerilor din Liceul Tehnologic Special Beethoven, inspirându-i la DEMNITATE,BUNATATE SI CURAJ! Aceste valori nu doar că vor contribui la dezvoltarea personală a lor, dar și la construirea unei societati mai bune!!